VARAA MAJOITUS

EN FI
menu

Joulupukin Pajakylä, Rovaniemi ja Lappi ovat pullollaan aktiviteetteja ja elämyksiä vauhdikkaasta rauhalliseen ja rentouttavaan.

Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivaa tekemistä Glass Resort -yöpymisesi aikana – katso alta lisää ja varaa.

Revontulet

Revontulet eli Aurora Borealis on yksi pohjoisen huikeimmista ilmiöistä. Lapissa revontulia esiintyy noin 200 iltana vuodessa, mutta niiden näkeminen vaatii myös onnea, sillä auringon toiminta ja säätila vaikuttavat niiden näkyvyyteen.

Glass Resort on oivallinen paikka revontulten katseluun, sillä se sijaitsee metsikössä, jonne valosaaste ei yllä. Täällä huikeaa esitystä voi ihailla rentoutumalla ulkoporeammeessa tai käpertymällä pehmeään sänkyyn lasihuoneistossa.

Seikkailu sopii loistavasti yhteen revontulten kanssa, ja Glass Resort tarjoaa revontuliretkiä ammattitaitoisen oppaan johdolla. Retkiä voi varata verkossa tai Glass Resortin vastaanotosta.

Osta Aurora Alert -appi

Aurora Alert on applikaatio, joka ilmoittaa, kun revontulet ovat silmin havaittavissa siellä missä olet. Saatavilla Glass Resortin vastaanotosta.

Husky safarit


Bearhill Husky on perheyritys, joka sijaitsee keskellä kaunista luontoa Sinetässä, Viiksjärven rannalla. Yritys on perustettu vuonna 2003, joten sillä on pitkä kokemus unohtumattomien koiravaljakkoretkien järjestämisestä niin perheille, ryhmille kuin yksityishenkilöillekin.

Hyvä koirien hoito, eläinten kunnioitus ja kestävä kehitys luovat Bearhill Huskyn arvot. Bearhill Husky on ansainnut Green Activities -sertifikaatin ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatin.

Tule mukaan kokemaan unohtumaton husky seikkailu yksityisessä kennelissä kauniilla Viiksjärvellä, vain 30 minuutin päässä Rovaniemestä. Bearhill Huskyn retket ja seikkailut sopivat kaikille. Syksyn ajan Bearhill Husky tarjoaa Born To Run -retken, jonka voit varata sähköpostitse (info@glassresort.fi) kauttamme. 

Poroajelut

Joulupukin tahto on ollut kautta aikain, että Joulupukin Pajakylässä on matkailijoille helposti tarjoilla erilaisia palveluita. Yksi tärkeimmistä palveluista on poroajelut ja muut ohjelmat porojen kanssa. Siksipä Joulupukki on tuonut omat poronsa keskelle Pajakylää, Kammarinsa takapihalle.

Tarjolla on eri pituisia poroajeluita ja -safareita 15. marraskuuta lähtien (tai pysyvän lumen tullessa) 15. huhtikuuta asti.

Santa Claus Reindeer Oy osallistuu Sustainable Travel Finland -hankeeseen. Ekologisuuden lisäksi he pyrkivät säilyttämään ja elvyttämään poronhoitoperinteen, lappilaisen ruokakulttuurin ja muun lappilaisen kulttuuriperinnön.

Joulupukin Pajakylä ja napapiiri

Voit tavata Joulupukin ja ylittää maagisen napapiirin joka päivä Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä.

Napapiiri on maapallon leveyspiiri, joka kulkee 66°33′45.9″ päiväntasaajasta pohjoiseen. Se on eteläisin leveyspiiri, jossa aurinko pysyy 24 tuntia horisontin yllä tai alla – näitä ilmiöitä kutsutaan keskiyön auringoksi kesällä ja kaamokseksi talvella.

Rovaniemellä napapiiri kulkee kahdeksan kilometriä keskustasta pohjoiseen sijaitsevan Joulupukin Pajakylän halki, jossa se on selvästi merkitty. Joulupukin Pajakylä on erittäin suosittu napapiirin ylityspaikka ja sieltä voi saada napapiirin ylityksestä todistuksen.

Joulupukki viettää aikaa Joulupukin Pajakylässä vuoden jokaisena päivänä hoitamassa elämäntehtäväänsä; lasten ja aikuisten kiltteyden vaalimista sekä joulun henkeen kuuluvan rakkauden ja hyvän tahdon sanoman levittämistä.

Lisätietoja löydät Joulupukin Pajakylän verkkosivuilta.

Perheloma Glass Resort Joulupukin pajakylä Napapiiri Rovaniemi Lappi iglu hotelli
Glass-resort-iglu-hotelli-majoitus-vastaanotto-päärakennus-rovaniemi-joulupukin-pajakylä-lappi

Voit varata aktiviteetit myös Glass Resortin vastaanotosta

Autamme mielellämme aktiviteettien varaamisessa paikan päällä, mutta huomioithan, että etenkin kiireisimpinä sesonkiaikoina saatavuutta ei voida taata.

Aktiviteettien saatavuus on sitä parempi, mitä aiemmin varaat. Ota yhteyttä, mikäli haluat varata ennakkoon. Yllä voit myös varata verkossa.

X

VARAA MAJOITUS


EN FI