ELÄMYKSET

SYKÄHDYTTÄVIÄ HETKIÄ NAPAPIIRILLÄ

Joulupukin Pajakylä, Rovaniemi ja Lappi ovat tarjoavat paljon erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä vauhdikkaasta rauhalliseen ja rentouttavaan.

Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivaa tekemistä Glass Resort -yöpymisesi aikana – katso alta lisää ja varaa.

Lomaideoita

Olemme koonneet tähän joitain suosikkiaktiviteettejamme yhteistyökumppaneiltamme. Suunnittele lomasi etukäteen, jotta saat kaiken irti Lapissa viettämästäsi ajasta. Lapin kaikki kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat upean ympäristön ainutlaatuisille retkille. Autamme mielellämme aktiviteettien varaamisessa paikan päällä vastaanotosta, mutta muistathan, että etenkään sesonkiaikoina saatavuutta ei voida taata. Suosittelemme varaamaan aktiviteetit etukäteen. Suurin osa retkistä sisältää talvi-/safarivaatteet. Jos sinulla on kysyttävää retkistä tai tarvitset apua, tiimimme auttaa sinua mielellään!


Napapiiri ja Joulupukin Pajakylä

Voit tavata Joulupukin ja ylittää maagisen napapiirin joka päivä Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä.

Napapiiri on maapallon leveyspiiri, joka kulkee 66°33′45.9″ päiväntasaajasta pohjoiseen. Se on eteläisin leveyspiiri, jossa aurinko pysyy 24 tuntia horisontin yllä tai alla – näitä ilmiöitä kutsutaan keskiyön auringoksi kesällä ja kaamokseksi talvella.

Rovaniemellä napapiiri kulkee kahdeksan kilometriä keskustasta pohjoiseen sijaitsevan Joulupukin Pajakylän halki, jossa se on selvästi merkitty. Joulupukin Pajakylä on erittäin suosittu napapiirin ylityspaikka ja sieltä voi saada napapiirin ylityksestä todistuksen.

Joulupukki viettää aikaa Joulupukin Pajakylässä vuoden jokaisena päivänä hoitamassa elämäntehtäväänsä; lasten ja aikuisten kiltteyden vaalimista sekä joulun henkeen kuuluvan rakkauden ja hyvän tahdon sanoman levittämistä.

Lisätietoja löydät Joulupukin Pajakylän verkkosivuilta.