Tervetuloa nauttimaan

Ravintola Gallis tarjoaa makunautintoja tunnelmallisessa ympäristössä Napapiirillä. Menussa yhdistyy klassinen keittiö puhtaiden, paikallisten raaka-aineiden kanssa. 

Lapin koskematon luonto, arktinen ilmasto ja keskiyön aurinko antavat raaka-aineille niiden erityiset ominaisuudet, puhtaat maut sekä korkean ravintoarvon. Gallis Ravintolassa pohjoisen luonnon rikkautta kunnioitetaan käyttämällä ruokalistalla riistalihaa, villikalaa, metsäsieniä ja metsämarjoja. Riekko pyydetään perinteisin metsästysmenetelmin koskemattomasta Enontekiön erämaasta.


Malja tähdille

Pohjoinen taivas on seuranasi illallisella. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen tai juhla läheisten kanssa, taivaallinen näkymämme lisää ripauksen lumoa jokaiseen hetkeen.

Glass Resort ja Ravintola Gallis keskittyvät palvelemaan vieraitaan henkilökohtaisesti ja aidosti. Ravintola Galliksessa lämmin tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus ovat palvelun lähtökohta. Arvostamme mielipidettäsi ja toiveitasi, ja teemme parhaamme ylittääksemme odotuksesi.

Ravintola Gallis on avoinna jälleen 10.10.2024. Tervetuloa!

>>> À LA CARTE MENU KEVÄT 2024


Lahjakortti

Lahjakortti on oiva lahjaidea merkkipäivänä.

Ostaaksesi lahjakortin, lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@glassresort.fi