VARAA MAJOITUS

EN FI
menu

Glass Resort tarjoaa ensiluokkaista majoitusta Superior-lasihuoneistoissa Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.

Glass Resortissa majoittuessa nautit mukavuuksista tyylikkäästi keskellä kaunista napapiirin luontoa, kaukana arjen kiireistä. Joulupukin Pajakylän aktiviteetit, käyntikohteet ja palvelut ovat kuitenkin vain minuutin kävelymatkan ulottuvilla.

Pohjoinen luonto aina läsnä

Glass Resortin Superior-lasihuoneistoissa voit nauttia pohjoisen taivaan ilmiöistä kuten revontulista upeissa puitteissa joko poreammeessa rentoutuen tai sängyssä loikoillen.

– Luonto on paras paikka sekä aktiviteeteille että rauhoittumiselle. Sieltä saamme myös ravintolamme raaka-aineet ja rakennusten materiaalit. Se on läsnä kaikessa mitä teemme ja olemme. Se tekee Lapista ainutlaatuisen, sanoo toimitusjohtaja Petri Palkinen.

Pohjoisen puhdas luonto avautuu heti lasihuoneistojen ovelta. Sen rauhoittava vaikutus ulottuu myös sisälle suurista ikkunaseinistä. Lapissa on mitattu maailman puhtain ilma.

– Vieraamme rakastuvat ympäröivän metsän tuomaan rauhallisuuteen ja sen rentouttavaan vaikutukseen. Täällä voi hengittää rauhassa ja nauttia hetkestä. Olen kuullut lauseen ”voisimmepa vain jäädä tänne” enemmän kuin kerran, Palkinen myhäilee.

Inspiraatiota saamelaisilta

Lasihuoneistojen kotamallinen toteutus on saamelaisperinteiden innoittama. Palkisen alkuperäinen idea Glass Resortista kumpusi sukuhistoriasta: hänen isoisovanhempansa olivat saamelaisia poronhoitajia.

– Halusin kunnioittaa heidän perintöään ja arvostusta luontoa kohtaan kodan modernilla versiolla, Palkinen sanoo.

Arkkitehti Paolo Caravello VOID Architecturesta tarttui ideaan.

– Suunnittelun lähtökohtana oli vieraiden viihtyvyys ja mukavuudentunne, ja samalla visuaalinen yhteys ulkona avautuvaan luontoon, hän pohtii.

Dialogi menneen ja nykyisen välillä oli keskeinen teema Glass Resortin syntyvaiheessa.

– Oman aikamme ymmärtäminen edellyttää, että ammennamme siitä, mitä on tehty aiemmin. Historian ja paikalliskulttuurin innoittamien teemojen ja perinteiden uudelleentulkinta on tapa jatkaa ja jalostaa tuota tekemistä, Caravello muotoilee.

Palveluun keskittyvä perheyritys

Glass Resort on perheyritys, joka panostaa lämpimään ilmapiiriin ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Jokainen vieras on yksilö, jolla on ainutlaatuiset lähtökohdat lomailuun.

Joustavuus, kielitaito ja luonnollinen läsnäolo ovat henkilökunnan avainsanoja. Asiakkaiden merkkipäivien ja erityistarpeiden huomioiminen ovat luontainen osa Glass Resortin päivittäistä toimintaa.

– Kaikki lähtee siitä, että välitämme aidosti vieraistamme ja haluamme, että jokainen heistä saa täyden Glass Resort -kokemuksen, Palkinen summaa.

Tervetuloa nauttimaan laatuajasta Glass Resortiin Rovaniemelle, Joulupukin kotikaupunkiin.

This was one if the best igloos we have stayed at. We stayed in 5B, and it was fabulous. There is a sauna and hot tub outside both of which are a must. But the best part was sleeping under the stars and snow filled trees. We would definitely stay here again. Decor is modern, there is also a great snow park for the kids and a shot of vodka at the ice bar in an ice glass just tops off a brilliant night. Highly recommended.

- AmesFamily, Jan 6th 2018

This hotel is just wonderful! The Jacuzzi, the sauna, the staff, the forest around the resort, everything is just perfect. Spend your evening in the jacuzzi watching the stars! The room is super clean and cozy and very very romantic! Once in a lifetime you should pay for this!

- Vittoriapat, Jan 19th 2018

The glass igloos were amazing, the hot tub was fantastic, the whole trip was really out of this world. Magical for the whole family, highly recommended. Dreams came true here in the magic of it all.

- ctill69, Dec 17th 2019

instagram-black.png

SHARE YOUR STAY
@GLASSRESORT
#GLASSRESORT

X

VARAA MAJOITUS


EN FI