UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alta löydät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Glass Resortista ja Rovaniemestä.

Kuinka Glass Resortiin pääsee?

Lasihuoneistomme sijaitsevat Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä, Rovaniemellä.

Lähin lentokenttä on Rovaniemen lentokenttä (RVN), joka on vain 3 km: n päässä Glass Resortista.
Rovaniemelle pääsee myös junalla. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee Rovaniemen keskustassa, 10 km: n päässä Glass Resortista.
Pitkän matkan bussit pohjoisesta / pohjoiseen (Inarin suuntaan) kulkevat Joulupukin pajakylän ohi. Joulupukin pajakylän bussipysäkki on noin 200 metrin päässä Glass Resortista.

Tiimimme auttaa sinua mielellään kuljetuksissa Rovaniemen alueella – varaa kuljetukset etukäteen osoitteesta info@glassresort.fi. Lisätietoja Rovaniemelle pääsystä löydät Visit Rovaniemen sivustolta.


Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Paras aika matkustaa Rovaniemelle riippuu siitä, mitä haluat kokea tänne tullessasi. Kaikki vuodenajat ovat erilaisia ja sääolosuhteet vaihtelevat vuodenajan mukaan. Rovaniemeltä löytyy erinomainen valikoima aktiviteetteja, joista nauttia eri vuodenaikoina.

Syksyllä voi ihailla upeaa puiden väriloistoa, vaeltaa, marjastaa ja pyöräillä. Illat alkavat hämärtyä, jolloin myös revontulet alkavat näkyä taivaalla. Lämpötilat laskevat alle nollan lokakuussa, ja ensimmäinen lumisade saadaan kokea yleensä samoihin aikoihin. Pysyvä lumipeite saadaan maahan yleensä marraskuun lopulla.

Joulukuu on suosituin ja vilkkain kuukausi vierailla Joulupukin pajakylässä ja Rovaniemellä sekä kokea maaginen kaamos.Kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu, jolloin lämpötila voi nousta jopa -35 ° C: een. Maaliskuu ja huhtikuun alku ovat Lapissa edelleen hyvin lumisia. Paikallisille nämä ovat parhaat kuukaudet nauttia kevään auringosta hiihtäen, lumikenkäillen ja pilkkien perheen kanssa.

Kaikki nämä ovat kokemuksia, jotka kannattaa kokea vieraillessa Lapissa!


Milloin Glass Resort on auki?

Glass Resort on avoinna lokakuusta huhtikuun alkuun.


Voinko pyytää aikaista tai myöhäistä sisäänkirjautumista?

Sisäänkirjautumisaika on klo 15–22. Sisäänkirjautuminen tapahtuu Glass Resortin vastaanottorakennuksessa. Jos saavut paikalle aikaisemmin, voit säilyttää matkatavaroitasi matkatavarahuoneessamme. Jos saavut klo 22 jälkeen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille etukäteen.


Onko myöhäinen uloskirjautuminen mahdollista?

Uloskirjautuminen on tehtävä viimeistään klo 11. Meillä on matkatavarasäilytys vastaanotossa, jossa voit säilyttää matkatavaroitasi ennen lähtöä. Meiltä löytyy myös oleskelutila, jossa voit nauttia kahvia tai teetä odottaessasi lentokenttäkuljetuksia.


Voinko saada myöhäisen uloskirjautumisen?

Uloskirjautumisaika on viimeistään klo 11. Meillä on matkatavarasäilytys vastaanotossa, jossa voit säilyttää matkatavarasi ennen lähtöäsi.


Kuinka monta ihmistä mahtuu yöpymään lasihuoneistoon?

Huoneistoon mahtuu yöpymään 4 henkilöä. Huoneistossa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta yläkerran parvella ja lisävuode (levitettävä sohva) kahdelle henkilölle alakerran olohuoneessa.


Onko jokaisessa lasihuoneistossa oma ulkoporeallas?

Kyllä! Sinulla on oma yksityinen ulkoporeallas, jota voit käyttää koko lomasi ajan (huomioi yleinen hiljaisuus Glass Resortin alueella klo 12–7). Jokaisessa lasihuoneistossa on myös oma sauna. Muista tuoda mukanasi oma uimapuku tai uimahousut.


Sisältyykö aamiainen yöpymiseen?

Kyllä, oleskelun hintaan sisältyy korkealaatuinen ja monipuolinen aamiainen, joka sisältää paikallisia herkkuja sekä klassisia aamiaisvaihtoehtoja. Aamiainen tarjoillaan ravintolassa Galliksessa klo 7.00–10.30.


Mitä keittiövälineitä löydän lasihuoneiston minikeittiöstä?

Hyvin varustellusta minikeittiöstämme löytyy liesi, pannu, kattila, vedenkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.


Ovatko kaikki lasihuoneistot samanlaisia?

Kyllä, kaikki huoneistot ovat samanlaisia. Huoneistojen sisätilat on somistettu lappilaisin käsitöin ja skandinaavisin designbrändein. Jokaisessa huoneistossa (44 m2) on tilava oleskelutila, hyvin varusteltu minikeittiö, yläkerran lasikattoinen parvi sekä oma terassi, jolla on Hot Spring-ulkoporeallas. Kylpyhuoneen mukavuuksiin kuuluvat myös Aroma Sense -luksussuihku ja sauna.


Missä voin syödä lounasta ja päivällistä yöpyessäni Glass Resortissa?

Ravintola Gallis tarjoaa makunautintoja tunnelmallisessa ympäristössä Napapiirillä. Menussa yhdistyy klassinen keittiö puhtaiden, paikallisten raaka-aineiden kanssa. 

Lapin koskematon luonto, arktinen ilmasto ja keskiyön aurinko antavat raaka-aineille niiden erityiset ominaisuudet, puhtaat maut sekä korkean ravintoarvon. Gallis Ravintolassa pohjoisen luonnon rikkautta kunnioitetaan käyttämällä ruokalistalla riistalihaa, villikalaa, metsäsieniä ja metsämarjoja. Riekko pyydetään perinteisin metsästysmenetelmin koskemattomasta Enontekiön erämaasta.

Voit tarkistaa ravintolan aukioloajat täältä.

Joulupukin pajakylässä ja Rovaniemen keskustassa on monia upeita ravintoloita.


Millaisia ​​aktiviteetteja ja retkiä Rovaniemi tarjoaa talvella?

Suosituimpia aktiviteetteja Rovaniemellä ovat poro-, husky- ja moottorikelkkasafarit, revontuliretket, murtomaahiihto ja lumikenkäily. Rovaniemi on todellinen unelmakohde ihmisille, jotka nauttivat ulkoilusta! Lisätietoja löydät täältä.


Mitä voin tehdä Joulupukin pajakylässä?

Joulupukin Pajakylä on Lapin tunnetuin nähtävyys. Alueelta löytyy erilaisia ​​aktiviteettiyrityksiä, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Voit nauttia husky- ja poroajeluista tai moottorikelkkaretkistä, ostaa lappilaisia design-esineitä ja matkamuistoja sekä ihmetellä hämmästyttäviä jää- ja lumirakenteita. Lisätietoja löydät Joulupukin Pajakylän sivuilta.