GLASS RESTAURANT RAVINTOLA

PARHAITA PAIKALLISIA ANTIMIA TUNNELMALLISESSA MILJÖÖSSÄ

AVAAMME OVEMME JÄLLEEN  9.10.2023

Glass Restaurant keskittyy lappilaiseen ruokakulttuuriin. 60-paikkainen ravintola tarjoaa monipuoliset ravintolapalvelut ja upean näkymän tähtitaivaalle.

Puhtaita pohjoisen makuja

Glass Restaurant tarjoaa puhtaita pohjoisen raaka-aineita ja lappilaisia makuja tunnelmallisessa ja ainutlaatuisessa miljöössä Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä.

Glass Restaurant sijaitsee Glass Resortin päärakennuksessa, josta löytyvät myös hotellin vastaanotto ja aulabaari. Ravintolan ilmapiiri on tyyni, viihtyisä ja viehättävä.

Lapin koskemattomasta ja puhtaasta luonnosta tulevat raaka-aineet ovat ravintorikkaita sekä aromikkaita. Arktisten olosuhteiden ja yöttömän yön kasvattamat raaka-aineet antavat ruualle puhtaan ja konstailemattoman maun.

A la carte illallinen on tarjolla päivittäin klo 17.00-22.00. 


Lappilaisia makuja modernilla otteella

Ruokalista on rakennettu yhtenäiseksi makumatkaksi Lapin ruokaperinteitä kunnioittaen sekä uusia makupareja yhdistellen taitavan keittiömestarimme käsissä.

”Suosimme vastuullista lähiruokaa ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Annoksissa käytettävät poron- ja hirvenlihat tulevat Karesuvannolta, rautu Lapin kirkkaista tunturijärvistä ja lohi Jäämerestä. Listamme erikoisuus, riekko, on kasvanut Lapin erämaassa, Enontekiöllä Pöyrisjärven alueella. Annoksissa käytettävät marjat ja sienet on kerätty itse Lapin luonnosta.”

Ruoka valmistetaan luonnon ehdoilla ja ammattitaidolla juuri sinun makunautintoasi varten.

>>> A LA CARTE MENU


Glass_restaurant_best_igloo_experience_dinner_in_rovaniemi_santa_claus_village_arctic_circle_lapland_finland

Nautintoja kaikille aisteille

Inspiraatio ravintolatilojen arkkitehtuuriin -kuten ravintolan annoksiinkin- kumpuaa paikallisesta perinteestä. Glass Restaurantin kotamallinen toteutus on saamelaisperinteiden innoittama. Ravintolan ison lasiseinän läpi avautuva Lapin luonto, vuodenaikojen värittämä maisema sekä pohjoinen tähtitaivas luovat tilaan maagisen tunnelman.

Glass Restaurantissa soi Pohjoiskalotin alueen artistien ja kotimaisten pientuottajien musiikki. Saamelaisten artistien lisäksi mukana on rovaniemeläisiä jazz-sävyjä sekä suomalaista kansanmusiikkia. Soittolistat on koonnut Rovaniemellä asuva pianisti Anna Laakso.